Contactgegevens

Otto Vuur (winkel/showroom)
Haarlemmerstraat 293
2312 DT Leiden
Tel: +31 (0)71 – 5120030
KvK: 27380106

info@ottovuur.nl

 

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00
Zaterdag: 10:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 16:30 
 

 Gewijzigde openingstijden:

21 april 2019 Eerste Paasdag gesloten

27 april en 28 april 2019 Koningsdag gesloten

5 mei bevrijdingsdag gesloten

30 mei 2019 Hemelvaartsdag gesloten

In de maanden juni, juli en augustus zijn wij op de zondag alleen geopend op afspraak.

 


 Wie is Otto Vuur

Ottovuur levert en installeert kachels, haarden en rookkanalen. Met een klein deskundig team kunnen wij het hele traject verzorgen van orientatie tot planning, installatie en service. Door onze expertise in maatwerk kunnen wij in vrijwel elke situatie een mooie oplossing maken. 

Het V-team

Henk Otto

20 jaar bezig. Begonnen naast mijn studie, maar meer talent voor haarden. Grote passie om iets moois te maken, omdat ik thuis al 5 haarden heb ben ik blij om bij u thuis een haard te maken. Zelfs in de vakantie kan ik niet zonder vuur. Het grote doel is de passie voor vuur over te brengen en u te laten genieten. U betaalt dan ook pas als u tevreden bent.

Willy Otto

Met moederlijke passie houdt zij het reilen en zeilen in de gaten. Niemand kan zo overweg met de telefoon dus als het snel moet gaat zij aan t bellen.

 

 

Evelien Otto

Haar passie voor cijfers gebruikt zij in het familiebedrijf. Zij verzorgt de facturering van het werk wat wij bij u gedaan hebben en met haar cijfermatige inzicht zorgt ze er voor dat de boekhouding klopt.

 

 

KeesKees Boon

Maakt voor u mooie situatieschetsen zodat u kunt zien hoe een kachel of haard bij u in de woonkamer staat. De technische kennis die hij opdoet bij het plaatsen van de haarden gebruikt hij bij het maken van de tekeningen.

 

 

Toon Driessen

Met groot enthousiasme laat hij u graag zien welke kachel of haard bij u past. Door ook het plaatsen van de haarden heeft hij goed inzicht van de capaciteit van een haard en een ruimte.