Maatwerk kachels en haarden

Met onze maatwerkkachels, de OttoHaard, kunnen wij voldoen aan individuele wensen van de klant tegen een redelijke prijs.

Heel veel woningen hebben een rookkanaal. Veel jaren 20 en 30 woningen zijn van oudsher geschikt voor gas– of oliekachelverwarming. Nu is er vaak een cv geplaatst en is het kanaal niet meer in gebruik. Juist hiervoor zijn de maatwerkkachels uitermate geschikt. Te denken valt aan diverse hoogtes en breedtes om in een bestaande schouw te passen. Zowel een boven– of achteraansluiting voor een kanaal in een kolom of in het plafond behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende vermogens om iedere ruimte te verwarmen, groot of klein. Zelfs is er de mogelijkheid van een ovencompartiment in de kachel voor een plaatsing in de keuken. Buiten de kachels om hebben wij ook alle accessoires op maat zoals vloer– of spatplaten en verlopen.

Wij maken voor het stookgedeelte gebruik van beproefde onderdelen en technieken van een Belgisch bedrijf Flam, dat al 75 jaar bestaat. Deze kachels zijn makkelijk te stoken, héél rendamentvol en daardoor ook milieuvriendelijk en uiteraard heel veilig door de gietijzeren binnenkant.

Ook als er geen rookkanaal aanwezig is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen binnen één dag een rookkanaal aanleggen in uw woning dat voldoet aan de hoogste eisen. Wij zijn aangesloten bij de sfeerverwarmingsgilde.

Waarom een maatwerkkachel/Ottohaard?
Wij zijn een onderdeel van Otto Bouw. Dit bedrijf houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met alles op het gebied van haarden en kachels. Wij zijn positief verrast door het enthousiasme van klanten over onze hoogrendement houtkachels. Hierdoor hebben wij besloten ons bestaande gamma uit te breiden met een eigen lijn kachels. Met deze lijn kunnen wij nog meer tegemoet komen aan de wens van de klant en hebben wij voor bijna iedere situatie een passende oplossing.

Wat leveren wij?
- maatwerkkachels gebaseerd op Flam inbouwtoestellen
- rookkanalen 150 mm: enkelwandig EK316 of hoge kwaliteit dubbelwandig
  200: enkelwandig EK316 of hoge kwaliteit dubbelwandig
- rozetten
- schoorsteenkappen
- vloerplaat staal in diverse kleuren of RVS of glas
- haardsetjes (kleine selectie)
- natuursteen of tegels als ondervloer en plateau. Selectie van Kersbergen.
- kolenbak en kolenschep

Opties:
- achter– of bovenaansluiting, houtvak onder de kachel
- diverse breedtes en hoogtes
- ventilator
- asvanger onder de deur
- oventje
- BBQ–deur
- handgreep
- vrij hangend aan de muur
- diverse kleuren
- slvv rooster voor diverse alternatieve brandstoffen